Gå til hovedindhold
Webinar
29. november 2022

WEBINAR #9 - Om fejlmodighed

10 talentmiljøer fortæller.

Kan landets GK-uddannelser samles under ét tag? 10 talentmiljøer fortæller om fejlmodighed

10 talentmiljøer har i løbet af de sidste tre år kastet hjerteblod og hårdt arbejde i at udvikle og udvide talentbegrebet og talentudviklingsmulighederne for landets unge. Rigtig meget er succesfuldt og super godt – men der er også steder hvor det blev svært, eller hvor illusionerne brast, eller hvor ressourcerene ikke rakte eller de unge ville noget andet…… Det er dét vi fokuserer på i webinaret.

Webinaret handler om vores evne til at dele det, der er vanskeligt og det, der ikke gik så godt, som vi håbede. Der er stor viden og udviklingspotentiale forude, hvis vi evner at dele fejl og mangler.

Dette webinar laves i samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen.

På webinaret vil 10 talentmiljøer fremlægge de projekter de har arbejdet med i løbet af de sidste 3 år. Det er en slags evaluering for åben skærm.

Se arrangementet på Zoom
WEBINAR OM TALENTMILJØERNE 
 
 
10 talentmiljøer har i løbet af de sidste tre år kastet hjerteblod og hårdt arbejde i at udvikle og udvide talentbegrebet og talentudviklingsmulighederne for landets unge. Rigtig meget er succesfuldt og super godt - men der er også steder hvor det blev svært, eller hvor illusionerne brast, eller hvor ressourcerene ikke rakte eller de unge ville noget andet...... Det er dét vi fokuserer på i webinaret. 
 
Webinaret handler om vores evne til at dele det, der er vanskeligt og det, der ikke gik så godt, som vi håbede. Der er stor viden og udviklingspotentiale forude, hvis vi evner at dele fejl og mangler.
 
Dette webinar laves i samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen.